среда, 21 июня 2017 г.

Зустріч 20 червня Порошенко-Трамп (тароаналіз)


Захотілося подивитися, що там за перемовини між нашим президентом та президентом США відбулися 20 червня у Вашингтоні. Розклад на картах таро на п'ять позицій, де перша і третя то є причина (вхід – це те з чим прийшла людина до цієї ситуації), друга й четверта то є слідство (вихід – як людина з вийде ситуації та які будуть наслідки), п'ята – результат (підсумкова – стосується обох гравців).



РОЗКЛАД ТАРО НА П’ЯТЬ ПОЗИЦІЙ зліва направо (будьте уважні):
1...2.......3...4
........5

1. Трамп – вхід: Вісімка Пентаклів (опанування премудрістю); 2. Трамп – вихід: Сімка Жезлів (спритність перемагаюча силу); 3. Порошенко – вхід: Вісімка Кубків (втрачений успіх); 4. Порошенко – вихід: Вісімка Жезлів (хапай скоріше вдачу за хвоста); 5. Підсумок (карта в центрі): Всесвіт (звільнення).

Розклала карти, ого! Що це? з п'яти карт – три вісімки!!! Скажу пару слів для підказки: Вісімками править Меркурій (формоутворююча функція), його магічний образ: крилатий гермафродит в помаранчевій (achiyotl) пов'язці на стегнах (maxtlatl) і сандалях (пересування з неймовірною швидкістю). У правій руці він тримає посох (магічна влада), а в лівій – світильник (символ життя). Стихія: Вода. Вісімки знаходяться на Древі Життя (сефира ХОД) – на її рівні всесвіт предстає як чиста і повністю виражена ідея. Аркан Всесвіт ми бачимо у 5-ій позиції.

Пояснення розкладу: Ми, прості смертні, не знаємо що сталося і чому наш президент так раптово полетів у Америку. Що він там забув? Хто його спонукав до таких швидких дій. Наші ЗМІ – то дуже люб’язні брехунці і довіряти їм ніяк не можливо. Тож спробуємо розібратися без великих заглиблень. Ми не розглядаємо Порошенка або Трампа як особистості бо розуміємо, що у системі нічого не трапляється "за просто так". Президенти – то виконуючі люди у системі, тим паче – міжнародній. Насамперед, треба розуміти, що вчорашня ситуація (зустріч П-Т) зародилася не вчора… а колись! Щось тому допомогло або зашкодило розвиватися. Що саме? Треба трохи подумаємо. Що потім буде також хотілося б знати. Трохи поміркуємо.

1-а позиція: у Трампа на вході Вісімка Пентаклів (Сонце у Діві) – то опанування премудрістю. Людина працює і ніщо їй не заважає, вона творить. Вісімка каже – що ця людина творить той килим не лише для себе але й для усіх, хто пов’язаний з її працею (політична діяльність команди Дональда Трампа на міжнародному рівні). Як зробить той килим, отримає зароблене ще й буде винагорода. Усе на своїх місцях.

3-я позиція: у Порошенка на вході Вісімка Кубків (Сатурн у Рибах) – то вже втрачений успіх. Усе що робить ця людина, йде через гори перешкод та гальмування. Ну, нащо воно тобі було потрібно? Для чого ти тягнеш отоє. Кубки говорять про нестабільну емоційність Порошенка: це коли комусь дуже кортить "і рибку з'їсти й на танку покататися". Таке враження, що хтось хоче отримати від ситуації максимум, коли потрібно зробити вибір у бік чогось одного конкретного. А ще можна сказати про Вісімку Кубків – що зараз вона має форму льодового куба для команди Порошенка. Тобто усі дії Порошенка вже деякий час знаходяться у стадії заморожування і це на міжнародному рівні, далі тягнути не можна. І саме 20 червня було останнім кордоном перед новими подіями.

2-а позиція: у Трампа на виході Сімка Жезлів – спритність перемагаюча силу. Зловити на чомусь Трампа не так вже й легко, відірвати його від роботи неможливо. Він проявить деякий час на пояснення ситуації, але не забуває про свої обов’язки (створення килиму). Тож, Трамп міг і не зустрічатися з Порошенко. А ще можна сказати, що хтось зацікавлений цю зустріч влаштував, умовляючи президента США. На щастя, Трамп нічого не втрачає.

4-а позиція: у Порошенка на виході Вісімка Жезлів (Меркурій у Стрільці) – хапай скоріше вдачу за хвоста. Його приїзд до Трампа – то спасіння команди Порошенко. Таке враження, що піщаний годинник Порошенка добігав кінця саме на 20-му червні, і якби Порошенко не прилетів саме 20-го червня – далі могло статися щось подібне, як чотири роки тому (у жовтні 2013 року). Але хтось вискочив сухим з води. Вогонь розтопив того льоду (8К) і дав Порошенко вдачу, а може другий шанс. Пам'ятаємо, що саме аркан 8Ж вказує на швидкоплинність нових подій та проявляє себе протягом тридцяти діб (може й завтра, післязавтра, а може – через 29 днів).

5-а позиція: Аркан Всесвіт випадає на підсумок. 21-й Аркан, насправді, добрий, але зараз не дуже радує. Бо Аркан випав на підсумок після вісімок. Для США ця зустріч нічого не міняє, для України – не найкраща позиція. Це як здача екзамену: на, тримай свій залік і щоб я тебе більш не бачив. Невже, США і Україна закриють якийсь довгоочікуваний міжнародний проект.

НА ДОДАТОК: Молодші аркани Вісімки у розкладах кажуть про особисту силу, просування, рішучу, але тактовну реалізацію особистих планів (!!!). То можна сказати, до Америки полетів наш президент, маючи особисті наміри, які не дуже стосуються внутрішніх й зовнішніх справ України. І отой Аркан Всесвіт дає підказку – що для Порошенка щось таки зміниться. Може, саме зараз він відкупився від гільйотини але… чи надовго це становище? Подивимося у липні !!!


Тарологи, ваші думки?! Обговорення у ФБ


Записано 21 червня 2017 року
© likagordasky

Flag Counter

Комментариев нет:

Отправить комментарий