воскресенье, 8 января 2017 г.

Прогноз Україні на 2017 рік


Ось й настав 2017 рік, згідно з китайським календарем з 27 січня цього року почнеться правління Вогняної Червоної Курки. Саме так: КУРКИ а не ПІВНЯ, бо цього року править активна світла жіноча енергія ІНЬ в протилежність 2016 року Вогняної Мавпи: пасивної темної енергії ЯН… Тож давайте подивимося що очікує Україну й чого побоюватися у 2017-му. Для прогнозу напросилася своєрідна колода Таро Таємничого Лісу (Secret Forest Tarot). вона виконана у болотяно-брунатних тонах. Діючі персонажі – комахи лісу в оточенні природи. Малюнки промальовані не чітко і залишають тарологу місце для фантазії. "Сорочка" кожної карти монохромного кольору – здається що малюнок той самий але… це зовсім друга дія персонажу що на звороті.

Зізнаюся, за останні три роки вивчаючи історію України та Московії… бачачи, що коїться в цих країнах сьогодні – теж саме що й 250, 100 років тому: де в Україні є народ український та влада неукраїнська (свого роду, посажені князі від московії – тому що Україна досі знаходиться під моськвою, колонізована російською паскудою; де корупція захлеснула геть усе, в усіх напрямках… де крадії при владі усе тягнуть-й-тягнуть, а народ як заспаний – мовчить. Дуже складно зробити невеликий прогноз для "мовчазної" України, але спробую. Цього разу вибрала по одній карті на кожне з п'яти питань для України. Саме для народу українського – не для влади. Не ті хто при владі або на державних посадах. Ні!!! Про тих ми, поки що, не говоримо. Ми говоримо про український народ, який сьогодні залежить від прихм зажерливих держпосадовців та політиків України.

Тож роздивимося:
1-а карта: Тенденція 2017 року – Туз Кубків
2-а карта: З чим прийшла Україна у 2017 рік – IX Відлюдник
3-я карта: Чого очікувати Україні 2017 року – 2 Дисків
4-а карта: Чого доб'ється Україна у 2017 році – VIII Сила
5-я карта: Чого побоюватися Україні 2017 року – Туз Мечів

ДОКЛАДНІШЕ...

1/ Тенденція 2017 року: Туз Кубків (Стихія – Вода). Кубки – розуміння, серце. Кабалістичний світ: Брія (Світ Творіння). Частина душі: нешама (душа-інтуїція). Період впливу з 23 вересня до 21 грудня.
РОЗШИФРОВКА: 1-а позиція (карта ТК) стосується не лише України та Європи , але й усього світу. Як то кажуть: «чим воно у повітрі пахне». Придивіться на малюнок Туз Кубків – у центрі красива водяна квітка з червоною серцевиною. Офіційна назва цієї квітки: Латаття біле (Nymphaea alba), інші назви: жіноче латаття, водяна лілія, русальний квіт. В Україні цю квітку називають «Купава». Єдина рослина, яка мільйони років без будь-яких морфологічних змін існує у флорі України. Латаття біла росте лише у Європі. Окремі екземпляри водяної лілії живуть до 22 років. Латаття – водні рослини, що ростуть в повільно текучих (поблизу берегів річок) або в стоячих водоймах (заводях, старицях, ставках, озерах). Карта ТК нам підказує: Вільна вода – Абсолютний початок, досконала свобода вибору. Самотність, від якої можна відштовхнутися в будь-якому напрямку, до будь-якій людині, до будь-якого розумінню себе. Тут немає ні боргу, ні зобов'язань, ні компромісів, ні образ, але немає і того, що дають відносини між людьми; є лише запас почуттів, готових трапитися, запас майбутнього. Ніхто не в силах вплинути на вибір, рішення та самопочуття людини. Чаші коливаються в оцінках і відтінках і схильні до змін, і мала зміна інгредієнтів для них змінює результат… Аркан Туз Кубків – як тенденція (від лат. tendo — направляю, прагну) 2017 року – це добрий знак. Щось розтане у застарілих "холодних" відносинах між країнами, між народами. Якими? Хто зна!! Але точнісенько там де розтане – торкнеться й України. Якщо сусідні країни зі сходу й заходу багато років розривали Україну на частки, 2017 рік покаже зовсім другий напрямок відносин. Головні зовнішньополітичні та економічні події (а може й якісь ще) цього року почнуть стрімко розвиватися саме у Європі. Може так статися, що хтось візьме Україну (точніше – народ український) "під своє крило" але це точно буде не Московія-сарана, ненажерливо агресивна сусідка. Вільна вода (ТК) – це врівноважена позитивна самотність, що дає можливість вибрати найкращий варіант, працювати над собою і підготуватися. Це – запас можливостей.

2/ З чим прийшов народ український у 2017 рік: Старший Аркан IX Відлюдник. Зодіакальний Аркан Діви. Управитель – Меркурій, екзальтаційна планета – Меркурій. Буква івриту: Йод (рука). Числове позначення – 9. Древо Життя: 20-й Шлях = Розум Волі = від Хесед (4 Милосердя, Сатурн) до Тиферет (6 Краса, Сонце). Кабалістичне значення: Мудрість. Окультне значення: Дах, Вершина чогось. Моральне значення: Дух-покровитель. Алхімічне значення: Посвячення. Фізичне значення: Обережність. Архетип: Внутрішній вожатий.
РОЗШИФРОВКА: На карті IX Відлюдник намальовано чоловічка-світлячка який сидить на молодій папороті яка ось-ось розпустить своє листячко. А ви знаєте про Папороть (Polypodiapsida)? Це багаторічна рослина з повзучими короткими кореневищами (іноді коріння заглиблюється до 40 см), з поодинокими чи розташованими пучком вайями, на яких розвиваються соруси зі спорангіями. Папороть не терпить прямих сонячних променів. Добре росте у затінених місцях. Тривалість життя папороті може становити кілька десятків років. Весною швидко з'являється з під землі та розпуска свої листя (вайї) а пізно восени ці листя засихають, аби виросли вони весною… Старший Аркан IX Відлюдник відказує, сьогоденна Україна (після СРСР) це молода країна але має давні духовні традиції ще з Київської Русі. Аби не стояти осторонь від розвитку – потрібно згадати своє славне минуле, як жилося народу у 9-12 століттях або за славний період Україні Запорозького козацтва у 15-18 століттях. Запалити світло у своїх Душах та зібратися до купи. Усі навкруги пробують допомогти народу українському позбавитися від зовнішнього ворога (московитского окупанта) та від внутрішнього ворога (зажерливих можновладців та держпосадовців). Тож, аби й далі народ український мовчки не ховавсь десь у темному кутку – треба йому уважно передивитися (переосмислити) що коїться останні три роки в Україні, підготуватися до свободи, до справжньої незалежності !!!

3/ Чого очікувати народу українському у 2017 році: Двійка Дисків – Юпітер в Козерозі. Потенціал: ДВІЙКА (ініціатива). Частота: ЮПІТЕР (сталість). Основний знак: ЗЕМЛЯ (практичність). Формула: Двійка (Хокма) + Диски (Асія) + Юпітер в Козерозі = ЗМІНИ. Астрологія: від 0° до 9°59' Козерога. Період правління: 22 грудня – 30 грудня.
РОЗШИФРОВКА: Хоча, карта Двійка Дисків має першу назву "Владика гармонійної зміни" – дивлячи на малюнок, стає якось нетепло. Придивіться, двоє людей (Україна до нас спиною) стоять напроти друг друга та тримаються за руки. Повз них проповза велика чорна гусінь. Думаю, що велико-добрі обіцянки про зміни в України не дуже порадують народ український: те що на поверхні зовсім не співпада з ним що унизу. Ми бачимо на малюнку – на поверхні (над руками людей) маленьку частину гусені, а унизу – жирнючі невидимі проблеми. Деж туточки «гармонійні зміни»?! Може, якщо народ український добре роздивиться: "Who is Who"??? Додатково запитала у карт "Чого саме стосуються ці зміни: політика – 4М, економіка – 4Д, Крим – 8Ж, Донбас – 5Д". Мабуть таки, Економіка України дасть позитивні зміни. На це підказує Четвірка Дисків (Сонце в Козерозі) бо політичні сили в Україні закриються від народу мов черепаха у Четвірку Мечів (Сонце в Козерозі). Отих політиканів так просто не дістати й не виколупати, вони навчилися прикидатися як не хворими, так ображеними та обкраденими. Щось-таки станеться цього року з кримським питанням бо Вісімка Жезлів (Меркурій у Стрільці) якось радісно здригнулася по Криму. А ось, східна Україна та Донбас зі своєю П'ятіркою Дисків (Меркурій у Тельці), навпаки, напряга. Аби сказати, що на Схід України попливуть гроші (на встановлення) – це не так. То як кажуть "для рівноваги треба тамки взяти, а туточки віддати". То де тут гармонійні зміни для народу українського? Тож очікуємо економічні зміни для підняття сил народу українському. Може таки, “шляк трафить” усіх зажерливих можновладців та держпосадовців?! Але, тримайте вуха як локатори. Щось таки станеться!

4/ Чого доб'ється народ український у 2017 році: Старший Аркан VIII Сила/Жадання. Зодіакальний Аркан Лева. Управитель – Сонце, екзальтаційна планета – Уран. Буква івриту: Тет (змій). Числове позначення – 30. Древо Життя: 19-й Шлях = Розум всіх діянь Духовних Сутностей = від Хесед (4 Милосердя, Сатурн) до Гебура (5 Суворість, Марс). Кабалістичне значення: Сила, Рука. Окультне значення: Міцно стискаюча що-небудь Долоня. Моральне значення: Божа Сила. Алхімічні значення – Сила Моральна. Фізичне значення: Сила Людська. Архетип: Битва з драконом. Період правління: 22 липня – 22 серпня.
РОЗШИФРОВКА: Придивіться на малюнок: у рожевому платті маленька бліда дівчинка з крильцями змагається з величезним чорним жуком, який на малюнку займає 2/3 усього простору. Яке протистояння!!! Це дуже символічно, бо жуки – твердокрилі комахи з повним перетворенням у життєвому циклі проходять стадії – яйця, личинки, лялечки та імаго. Та невже народ український прокинеться та згадає про свою Силу?! Добра новина. Дівчинка на малюнку – то є український народ, а хто цей величезний дорослий жук (імаго)? Що потрібно народу українському аби жити у достатку, мати хорошу роботу (або прибутковий бізнес), навчати своїх дітей, добре й весело відпочивати, аби набратися сил протистояти ворогу, окупанту, колонізатору)? Та, просто буди гідною людиною у своїй країні, щоб розуміти: «усе для народу, усі послуги для тебе» – як насправді сьогодні є у багатьох європейських країнах – Гідність не на словах!!! Щось таки добре станеться для народу українського. Аркан VIII Сила підказує нам дату – серпень. Може, викинуть (чи винесуть) з АПУ цього брехливого першого обіцяльника та усю його команду?!

5/ Чого побоюватися народу України у 2017 році: Туз Мечів. Формули Таро: Стихія – Повітря. Кабалістичний світ: Йецира (мир формування). Частина душі: Руах (розум). Масті Таро: Мечі (розум, інтелект). Період впливу з 22 грудня до 20 березня.
РОЗШИФРОВКА: На карті Туз Мечів ми бачимо зворотню сторону різнобарвного метелика (потаємна дійсність метелика зараз дуже нагадує чорну осу). Чорні Оси – комахи які належать до сімейства дорожніх ос (Pompilidae). Вони набагато крупніше інших видів і досягають іноді 55 мм у довжину. Більшість дорожніх ос риє нірки в землі, куди відкладають яйця на паралізованих уколами жала павуків, ці павуки служать кормом для личинок оси… Тож можна припустити, що Туз Мечів зворотньої сторони цієї карти каже: "Будьте обережні! Все не так – як здається. Той хто прийде з брехливим миром - ворог!" ТМ на цьому малюнку – оця чорна оса – каже народу українському найголовніше: про можливий спад потенціалу, розсіювання сил в результаті ліні, нерішучості, зволікання, слабкості волі. Тож, будь уважним народ український аби тобі не запаморочили голову сусідські моськво-байки (навіть українською), які вже сьогодні знов позалазили у кожний куточок українських ЗМІ. Твоя Сила цього року допоможе Тобі... бо під впливом зовнішнього середовища, перед яким, здебільшого, Мечі беззахисні але вони можуть протиставити тільки свої переконання. Тож, не мовчи! Доказуй свою правду!


Ще подумаю та допишу прогноз згодом… слідкуйте!!!

Вибачайте за помилки.



Прогноз проведено 8 січня 2017 року
10-й Місячний День. Символ – Фонтан, Джерело.

посилання http://likagordasky.blogspot.com/2017/01/2017_8.html

© likagordasky

Free counters!

Комментариев нет:

Отправить комментарий