вторник, 10 мая 2016 г.

Магія Місяця: Єдиноріг (5-й МД)


5-й Місячний День сьогодні 10 травня 2016 року з 8:36 та аж до 11 травня 9:37. Символ — Єдиноріг (Unicorn). У цей день відбувається алхімія душі і їжі — трансмутація їжі в астральну енергію. Це день відмови від спокус, коли нам дають зрозуміти, що відповідає нашому розвиткові, а що гальмує його. Потрібно слідкувати за інформацією, яка буде отримуватись. Вона вкаже нам, що корисно, а що шкідливо.
Дуже сприятливо вживати свіже молоко і сир — священні продукти цього дня. У 5-й місячний день не обов'язково наїдатися, але і голодувати теж не рекомендується. Цей день для того і дається, щоб наповнити в астралі те, що нам необхідно. Добре було б сьогодні купити на ринку все, на що вас "потягнуло". Правильно вживаючи продукти, можна запастися енергією на цілий місяць.

Люди, народжені в 5-й місячний день, як правило, богатирі і маги. Їм не треба багато їжі для життя, тому що будь-яка її кількість йде в них у силу і перетвориться в астральну енергію. Такі люди цінують якісну їжу. Якщо людина, народжена в 5-й місячний день, не розвиває, а "заквашує" отриману енергію, вона стає метушливою і витрачає свій потенціал на дрібниці. На велику справу сил уже не вистачає.

Ангел-Охоронець 5-х місячної доби: Усавель - Володар блакитної печери. Зберігач багатств. Хазяїн Місячних Вітрів.На Тверді і в Небесах Ангел Усавель дарує вдачу в справах. Охороняє везіння і віщує перемогу в починаннях. Якщо справи Ваші в запустінні або вимагають наведення порядку, то Усавель виконає всю трудомістку роботу та підкаже, як знайти те, без чого Ваш успіх був би незавершеним. Він подарує такі особисті риси, як самостійність у вчинках і діях, підприємливість, незалежність та ділову хватку.

Ключові слова: трансформація, зміни, інтегрування, об'єднання, збільшення навантаження.



P.S. Для медитації https://youtu.be/RXNbTHXNdqA енергія природи в голосі Генадія Ткаченко-Папіж 




РІВНОВАГИ ВАМ

 

написано 10 травня 2016 року,

посилання на статтю http://likagordasky.blogspot.com/2016/05/5.html

© likagordasky
Flag Counter

Комментариев нет:

Отправить комментарий