четверг, 25 июня 2015 г.

Ворожіння українцям усього світу. Акція


Вже багато років працюю дівінологом (гадалкою) у Європі... тій самій, яка немає відношення до пострадянських країн та минулого СРСР - цінова політика, відношення до співпраці зовсім друге. Я розумію, що багато хто не взмозі потрапити до мене на сеанси та консультації, але зараз в Україні таке становище (буде війна чи ні - це багатьох турбує). Розумію й хочу допомогти багатьом. Моє найперше правило - не працюю задарма бо у нашому житті за все прийдеться сплачувати. За все.

У зв'язку з приватними зверненнями від моїх співвітчизників та українців з країн СНД (й пострадянського простору) "поворожити" або "подивитися обставини", відкриваю АКЦІЮ "Ворожіння українцям усього світу!" у вигляді питання-відповідь. Вартість символічна, питання = € 5 EUR (п'ять євро).

Тематика: шлюб, особисті відносини, сумісність; проблеми розлучення і розділу майна; народження дітей і їх доля (відповідь буде стислою, таке питання у двох реченнях писати не можна); освіта та кар'єра, робота, працевлаштування, бізнес (який краще напрямок взяти для Вас особисто); зміна місця проживання, еміграція; нерухомість (купівля-продаж) ... Ви отримаєте детальну інформацію (українською або російською) з питань що цікавлять і, можливо - із зазначенням конкретних дат (рік, місяць, число). Можливо задати кілька питань, попередньо сплатити за кожен!

ХТО МОЖЕ БРАТИ УЧАСТЬ В АКЦІЇ? Усі без винятку українці, які проживають в країнах СНД і пострадянського простору, що працюють на кордоном і подорожуючі по всьому світу. Нащадки українських сімей, примусово переселені з України Криму Кубані у 18-20 століттях на територію російської Азії. Етнічні українці з Воронезької, Таганрозької, Ростовської, Бєлгородської та Смоленської областей. Українці, які виїхали з СРСР в різні куточки світу – Америка Африка Азія Австралія Європа! Українці, які й сьогодні люблять Україну та її незалежність від московитів.

ФОРМАТ ЗАЯВКИ*:
1/ дата народження - число/місяць/рік
2/ ім'я - як до Вас свертатися
3/ питання - чого Вам хочеться узнати
4/ e-mail: для відповіді на Ваше питання
5/ підтвердження оплати: код протекції або номер транзакції перекладу. Для швидкої відповіді - можна надіслати електронну копію чека.

СПЛАТА по курсу Нацбанку країни де Ви зараз мешкаєте або перебуваєте, будь-яким із способів:
• Webmoneу, гаманці: E194052064137, U147141577719, R124728911342, Z660137378451;
• Visa або MasterCard єврова/долярова/гривнева - указуйте, а номер картки озвучу при заявці.
• Сплата через поповнення коштів на мобілку +4915213040565 Lycamоbile - клієнтам Німеччіни та Європи.

При сплаті електронними засобами, у графі "Коментарі" зазначьте Ваше ім'я й Ваше питання. Про взаємовідносини – любовні, сімейні, бізнес-стосунки – вкажіть ім'я та дату народження партнера; е-mail для зворотного зв'язку. Фото надсилати немає потреби.

ВІДПОВІДЬ на Ваше питання протягом 12-24 годин (після сплати) на e-mail зазначений у заявці. ПИТАННЯ направляємо на електронну пошту gordasky.lika[@]gmail.com аби Ваш лист не потрапив у спам-розділ, вкажіть тему 'АКЦІЯ УКРАЇНЦЯМ'.


 

Покваптеся! АКЦІЯ ДІЄ ДО 30 ЛИПНЯ 2015 РОКУ


* Подаючи заявку на акцію та зробивши сплату, Ви погоджуєтесь на умови співпраці 'парапсихолог-клієнт', читати російскьою розділ "УСЛОВИЯ СОТРУДНИЧЕСТВА, 6. ОПЛАТА УСЛУГ". Так! Складені російською мовою, знайомою усьому пострадянському населенню.
** Условия акции на русском языке, см. здесь.

 

© likagordasky

Flag Counter

Комментариев нет:

Отправить комментарий